Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Hajdu Lovasudvar
Cím: 4071 Hortobágy, Sarkadi út 15.Email: hajdulovas@citromail.hu
Telefon: (06-52)369-335Fax: (06-52)369-335
Gps: 47.5832535 , 21.1678114

Bemutatkozás

16 éve foglalkozunk vendégfogadással Hortobágyon, a világ 39 országából voltak már nálunk vendégek, akikkel a hortobágyi táj és ember kapcsolatát próbáltuk megismertetni a jellegzetes pusztai élõközösségeket, a hagyományos pásztorélet értékeit.
A kezdetektõl fogva a lovas-turizmusra helyezzük a fõ hangsúlyt, ugyanis a természetjárás legalkalmasabb módja a pusztában a lóháton, vagy lovas-kocsival való közlekedés. Környezetbarát, a madárvilágot, a talajtani képzõdményeket nem zavarja és harmonikus a természettel. Lovas oktatást is végzünk a természetben, nyugodt, képzett, engedelmes lovakkal.
A családi, személyes programok nyújtását részesítjük elõnyben. Speciális szakvezetést végzünk ornitológusoknak, természetfotósoknak, a néprajzi hagyományok iránt érdeklõdõknek. Francia és német nyelven jól, angolul egy kicsit értünk és beszélünk.
A 4 db 2-3 ágyas szobában 12 vendég részére tudunk egyszerre szállást biztosítani. Minden szobában van WC-zuhanyzó. A közös nagy étkezõhelyiségben van televízió és egy teljesen felszerelt konyha, amit a vendégek is igény szerint használhatnak.
Csoportok részére kedvezmény, felszerelt konyha, gyermekfelügyelet, horgászat, Internet hozzáférés, lovaglás, lovaskocsikázás, reggeli, saját kert, sátorhelyek, TV a szobában, vadászat, zárt parkoló, zuhanyozós szobák, családbarát, kisállat bevihetõ, bababarát A családi kedvezményeink vonzóak és a gyermekek a virágos kertekkel díszített udvaron biztonságban játszhatnak. A zárt udvar a gépkocsik számára is kényelmes parkolási lehetõséget nyújt. Nagy hangsúlyt fektetünk a nemzeti és népi hagyományaink és a magyar nyelv ápolására, megõrzésére, továbbadására úgy a hazai, mint a más nyelvterületekrõl érkezett vendégeink vonatkozásában.
Kerékpárok, lovak, lovasfogatok bérelésére van nálunk lehetõség. Lovas oktatást, gyermeklovagoltatást, csillagtúrákat, többnapos túrákat is szervezünk.
A házban vezeték nélküli (wlan) internet kapcsolat áll vendégeink rendelkezésére.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink